Søk
Søk
Close this search box.

Løp Til Faderen!

flora blomster gress natur

Dette innlegget er også tilgjengelig på: English (Engelsk)

Da bekjente jeg min synd for deg og skjulte ikke min skyld. Jeg sa: «Jeg vil bekjenne mine lovbrudd for Herren.» Og du tok bort min syndeskyld. Sela.

Salme 32:5 B11BM.

Det hele begynte så bra for salmisten. I begynnelsen frydet han seg over alle de velsignelsene som Gud gir til den tilgitte. Men så slo synden til. Han dekket seg i mørket og blokkerte lyset, kilden til hans liv og glede; Derfor, visnet beinene hans opp, og styrken hans tørket bort.

Helt til, endelig, forsoning.

Da han bekjente sine synder, åpnet himmelen seg selv opp over ham, og lyset skinte igjen. Umiddelbart var Faderen der for å tilgi og fornye ham.

Har du noe som holder deg vekk fra din Fader? I så fall, løp ikke til en vanlig prest eller en pastor. De kan ikke gjøre noe for deg. Den eneste som kan tilgi deg, revitalisere kroppen din og fornye din sjel er Faderen selv, Israels Hellige, han som sitter i sitt Hellige Tempel og venter på deg nå. Hans dør er alltid åpen for sine dyrebare barn som han kjøpte fra deres synd og fordervelse med blodet til sin Elskede Sønn.

Ikke bygg en mur rundt hjertet ditt med syndene dine. Riv bort mørket som hindrer Guds lys i å nå deg. Løp. Løp! Inn i Faderen din sitt Tempel og opplev kjærligheten og tilgivelsen som alltid strømmer ut fra hans nådetrone. Hell ut ditt hjerte, dine bekymringer og dine synder foran ham og se at han kommer ned for å klemme deg, hans dyrebare barn.

Soli Deo Gloria

Takk for at du leste. Hvis denne artikkelen var oppbyggende og du ønsker å lese mere fra meg, Tom-Roger Mittag, kan du abonnere ved å skrive inn e-posten din nedenfor:
Hvis du ønsker å støtte meg, kan du gjøre det gjennom bønn.
Du kan også dele denne artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
person som holder hvitt skriverpapir

Ordet av Visdom

Johannes begynner sitt evangelium ved å gripe lesernes oppmerksomhet med et merkverdig og kjent ord som hadde en rik bakgrunn i både jødisk og gresk kultur, et ord som mange fortsatt kjenner til i dag: Logos, som betyr ord på gresk.

galakse digitalt tapet

Ordet i Begynnelsen

Disse dyrebare ordene i prologen til Johannesevangeliet gir oss et innblikk inn i evigheten, inn i det tidløse forholdet mellom Gud og Ordet, den fullkomne foreningen som er, har vært og alltid vil være.

asfalt mørk daggry endeløs

Bare For En Sesong

Gud lar bare de ugudelige triumfere for å åpenbare sin kraft og herlighet gjennom dem senere, og opphøye sitt hellige navn til hele verden.