Løp Til Faderen!

flora blomster gress natur

Da bekjente jeg min synd for deg og skjulte ikke min skyld. Jeg sa: «Jeg vil bekjenne mine lovbrudd for Herren.» Og du tok bort min syndeskyld. Sela.

Salme 32:5 B11BM.

Det hele begynte så bra for salmisten. I begynnelsen frydet han seg over alle de velsignelsene som Gud gir til den tilgitte. Men så slo synden til. Han dekket seg i mørket og blokkerte lyset, kilden til hans liv og glede; Derfor, visnet beinene hans opp, og styrken hans tørket bort.

Helt til, endelig, forsoning.

Da han bekjente sine synder, åpnet himmelen seg selv opp over ham, og lyset skinte igjen. Umiddelbart var Faderen der for å tilgi og fornye ham.

Har du noe som holder deg vekk fra din Fader? I så fall, løp ikke til en vanlig prest eller en pastor. De kan ikke gjøre noe for deg. Den eneste som kan tilgi deg, revitalisere kroppen din og fornye din sjel er Faderen selv, Israels Hellige, han som sitter i sitt Hellige Tempel og venter på deg nå. Hans dør er alltid åpen for sine dyrebare barn som han kjøpte fra deres synd og fordervelse med blodet til sin Elskede Sønn.

Ikke bygg en mur rundt hjertet ditt med syndene dine. Riv bort mørket som hindrer Guds lys i å nå deg. Løp. Løp! Inn i Faderen din sitt Tempel og opplev kjærligheten og tilgivelsen som alltid strømmer ut fra hans nådetrone. Hell ut ditt hjerte, dine bekymringer og dine synder foran ham og se at han kommer ned for å klemme deg, hans dyrebare barn.

Takk, og Gud Velsigne Deg

Hvis du ønsker å støtte meg og Golgata.no, kan du gjøre det gjennom bønn.
Du kan også dele denne artikkelen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
tre lys ferie piknik

Slipp Lyset inn

Salig er den som ikke følger lovløses råd, ikke går på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin glede i Herrens

solnedgang over horisonten

Å Tilbe Gud i Sannhet

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha.

gressdekket skråning med trær på dagtid

Å Tilbe Gud i Ånden

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha.