Artikler

nærbilde av blomster på dagtid
Teologi

Du Trenger Alltid Tilgivelse

Så lenge vi vandrer rundt i denne falne verden, vil vi slite med synd. Alle vil, som Forkynneren sa: «Det finnes ikke et rettferdig menneske på jorden som bare gjør godt og aldri synder!»

Teologi

Jahve — Jesu Titler

Mange kristne forbinder bare Faderen med Jahve og gamle testamente. Men når man innser at Jesus er Jahve også, blir deres evige enhet mye tydeligere gjennom Bibelen. Ja, selveste gudsnavnet, Jahve, kan minne en om deres nære forhold, deres enhet, en i kjærlighet og rettferdighet, sammen for alltid i alt.

abstract art background blur
Teologi

Hvem er Jahve?

Fordi Guds navn, Jahve, uttrykker hans evige, uforanderlige og perfekte natur, minner det oss om at Guds løfter er sikre og troverdige.

Siste Andakt

tre lys ferie piknik

Slipp Lyset inn

Salig er den som ikke følger lovløses råd, ikke går på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin glede i Herrens lov og grunner på hans lov dag og natt. Salme 1:1–2 B11BM. Vil du at Jesus Kristus, verdens lys, skal skinne på ditt daglige liv

Siste Traktat

Du Klarer Ikke å Komme til Jesus

De fleste religioner har en slags oppfatning om synd, men ingen av dem anerkjenner den forferdelige situasjonen som mennesket befinner seg i, bortsett fra Bibelsk Kristendom. Kanskje du har blitt fortalt at du er god innerst inne eller at du har et godt hjerte? Det er ikke det Bibelen lærer.