Vasket og Helliggjort

kroppen av vann under blå og hvit himmel

Slik var noen av dere før. Men nå er dere vasket rene, dere er gjort hellige, dere er gjort rettferdige i Herren Jesu Kristi navn og ved vår Guds Ånd.

1 Korinterbrev 6:11 B11BM.

Herren Jesus har forberedt alt; Vi gjorde ikke noe — Vi gjorde mindre enn det. Likevel kjøpte Jesus nye klær til oss for å erstatte de skitne fillene som vi hadde smurt med synder og revet i stykker med misgjerninger. Han er så medfølende, kjærlig, utrolig. Uansett hvor ille dine gamle filler har blitt, så er Jesus der for å kle deg med hans plettfrie kappe av rettferdighet.

Fra toppen av sin hellige trone i himmelen, kom Jesus ned i de mørkeste groper i verden, inn i støvete barene og de gromsete hulene. Der, langt fra lyset, skjult i det bekmørke hjørnet, finner han sin tapte synder. Etter å ha dratt dem ut av mørket og inn i lyset, gir han dem et nytt liv, en ny ånd, helbreder kroppen deres og fornyer deres sinn. Han vasker bort det vanhellige og helliggjør deres sjel gjennom Den Hellige Ånd. Han tar ut deres hjerte av kald stein, som elsket synd, og gir dem et nytt levende hjerte, som elsker Gud.

Nå er de renset og rene, evig hellige i den Mest Helliges øyne, hver og en dem en dyrebar perle som gjenspeiler Verdens Lys sin herlighet, kjære sønner og døtre av lyset for alltid, strålende og vakre, elskede barn som han en dag vil bringe hjem til seg selv.

Vers Å Utforske: Jesaja 61:10; Hebreerne 10:16; Jeremia 31:33; Esekiel 36:25–27.

Takk, og Gud Velsigne Deg

Hvis du ønsker å støtte meg og Golgata.no, kan du gjøre det gjennom bønn.
Du kan også dele denne artikkelen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
tre lys ferie piknik

Slipp Lyset inn

Salig er den som ikke følger lovløses råd, ikke går på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin glede i Herrens

solnedgang over horisonten

Å Tilbe Gud i Sannhet

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha.

gressdekket skråning med trær på dagtid

Å Tilbe Gud i Ånden

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha.