Han Er Alltid Med Deg

fjelld dugg under soloppgang

Om jeg enn skulle vandre i dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe ondt. For du er med meg. Din kjepp og din stav, de trøster meg.

Salme 23:4 B11BM.

Er du ensom i dag? Ensomhet er en epidemi i verden. Men i motsetning til de som bor i den falne verden, har du noe som de ikke har. Det er noen som er der med deg, alltid, inntil tidenes ende. Enten du er på jobb med dine kolleger eller hjemme alene i den dystre stillheten, der er han, Herrenes Herre og Kongenes Konge.

Det er ingenting han ikke kan gjøre. Jesus har erobret døden og forvist Satan; Derfor kan han også beseire mørket som fortærer deg. Alt du trenger å gjøre er å gå til ham. Så gå! Søk ham som har nøkkelen til en hver mørk sjakkel som holder deg nede. Han kan låse opp disse lenkene og fjerne mørket som fortærer ditt sinn. Be din kjærlige eldre bror Jesus Kristus om hjelp, så vil han gi det. Spør, og det vil bli gitt til deg; søk, og du vil finne; bank, og døren vil bli åpnet for deg. Be, og han vil være der.

Men selv i de tidene da du er for svak til å be, for trøtt til å tenke, vet at Jesus fortsatt er der til å opprettholde livet ditt og sjelen din. Selv når du vandrer gjennom skyggens og dødens dal, er han der for å lede deg gjennom den dystre ødemarken, beskytte deg, og vokte deg, den mektige krigeren som alltid er ved din side, han som bekjemper enhver demon og avverger enhver ond ånd som ville true livet ditt. Herren vil aldri la dem drepe noen av sine dyrebare sauer. Ingen kan rive dem ut av hånden hans.

Takk, og Gud Velsigne Deg

Hvis du ønsker å støtte meg og Golgata.no, kan du gjøre det gjennom bønn.
Du kan også dele denne artikkelen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
tre lys ferie piknik

Slipp Lyset inn

Salig er den som ikke følger lovløses råd, ikke går på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin glede i Herrens

solnedgang over horisonten

Å Tilbe Gud i Sannhet

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha.

gressdekket skråning med trær på dagtid

Å Tilbe Gud i Ånden

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha.