Ord Fra Himmelen

solrefleksjon på rolig vann nær grønne fjell

Men Jesus svarte dem: «Dere farer vill fordi dere ikke kjenner skriftene og heller ikke Guds makt. For etter oppstandelsen verken gifter de seg eller blir giftet bort; nei, de er som engler i himmelen. Men om de dødes oppstandelse, har dere ikke lest hva Gud har sagt til dere når han sier: ‘Jeg er Abrahams Gud og Isaks Gud og Jakobs Gud!’ Han er ikke en Gud for døde, men for levende.»

Matteus 22:29-32 B11BM.

Taler Gud i dag? Det sa Jesus. Da saddukerne kom for å lure Jesus, irettesatte han dem ikke bare ved å fortelle dem at de ikke kjente Skriften. Han fortalte dem også at Gud talte til dem.

Hvordan? Se på teksten. Jesus forteller saddukene at «har dere ikke lest hva Gud har sagt til dere», og så siterer han 2 Mosebok 3, hvor Gud talte til Moses ut av busken. Bortsett fra at Gud ikke bare talte til Moses. Gud talte også til saddukene. Jesus sier at det ble «sagt til dere». Dermed forklarer Jesus at disse ordene, som hadde blitt skrevet over tusen år tidligere, kommer rett fra Guds munn og var personlig adressert til dem.

Og Skriftene er ikke bare adressert til dem. I dag, denne dagen, taler Gud til oss, hans elskede barn. Paulus sier at «alt som før er skrevet, er skrevet for at vi skal lære av det» (Rom. 15:4).

Har du ventet på at Gud skal snakke til deg? Lengter du etter å høre din Faders røst? Vel da, åpne bibelen din og hør på ham. Han venter på deg, og han har så mye å lære deg og fortelle deg.

Ikke bry deg om alt det søppelet som er på internett og TV. Det har kortere holdbarhet enn melk. I stedet, lytt til Gud. Hans ord og hans løfter er evige, personlige og helbredende, det fullkomne middel til alle de problemene som plager deg i dag. Det er selve livets ord, hellig, ren og fullkommen for evig.

Det er en portal til himmelen selv i stuen din som venter på at du skal åpne den. Gå og åpne den.

Takk, og Gud Velsigne Deg

Hvis du ønsker å støtte meg og Golgata.no, kan du gjøre det gjennom bønn.
Du kan også dele denne artikkelen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
tre lys ferie piknik

Slipp Lyset inn

Salig er den som ikke følger lovløses råd, ikke går på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin glede i Herrens

solnedgang over horisonten

Å Tilbe Gud i Sannhet

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha.

gressdekket skråning med trær på dagtid

Å Tilbe Gud i Ånden

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha.